Ende Februar wurden im Ballsbridge Hotel, Dublin, die Irish Pubs Global Awards 2015 vergeben, die im Rahmen der weltweiten Gathering Kampagne alljährlich vergeben werden.International Irish Pub Food Award – Food Experience of the Year
Winner: Kennedy’s Bar, Munich Awarded to the Irish Pub, who in the opinion of the judges, offers the best overall food for which Ireland is known and recognized, that reflects a sense of place and context, espouses Irish values and is presented in a confident and contemporary way.
Damit wurden nicht nur Paul Daly (li. im Bild) und Paul Fleming (re.) für ihr sehr erfolgreiches Kennedy’s Konzept ausgezeichnet, sondern auch Chefkoch Rodolfo López-Naranjo, der mit seiner Crew täglich frisch zubereitete Speisen auf den Tisch bringt.
Seine Ausbildung machte Rodolfo „Rudi“ López-Naranjo einst im Mövenpick / Künstlerhaus München. Die weiteren Stationen u.a.: Königshof (Commis de cuisine, Chef de Partie – Poissonnier, Chef de Partie – Saucier), Hotel Palace (Sous Chef, Chef de Cuisine), Gasthof Obermaier (Küchenchef), Restaurant Grissini (Golfclub München / Eichenried). Seit Oktober 2011 zeichnet er als Küchenchef verantwortlich für das Kennedy’s. Neben den klassischen Pub-Gerichten weiß das Kennedy‘s auch mit seiner täglich wechselnden Mittagsküche sowie der wöchentlichen Abendkarte zu punkten. Auf dieser finden sich kulinarische Leckerbissen wie kross gebratener Zander vom Grill auf Weißwein-Risotto mit Basilikum-Pesto, Tomaten, frittierten Gemüsestreifen und frischem Parmesan sowie Kennedy‘s Chicken and Ham Pot Pie – Saftige Hühnerbrust, Wacholderschinken, Kartoffeln und Champignons in Rahmsoße unter einer knusprigen Teighaube, im Ofen gebacken und dazu ein kleiner Beilagensalat.
Diese qualitativ hochwertige Vielfalt an Speisen gepaart mit raffiniert kreierten Burgern waren letztendlich ausschlagend für die Jury den International Irish Pub Food Award an das Münchner Kennedy’s zu verleihen.
Paul Daly: „Wir sind alle wahnsinnig stolz auf diese internationale Auszeichnung, beweist sie doch, dass wir ein wesentlich größeres kulinarisches Spektrum bieten, als nur klassisches Pub-Food.“
Weitere Awards gingen an:
Authenticity Award
Winner: Temple Bar Bolzano
Awarded to the Irish Pub who in the opinion of the judges, is the most authentic Irish Pub experience outside of Ireland, including design, atmosphere, staff and offering overall.
Best Native Irish Pub Award
Winner: Hargadon’s Sligo
Awarded to the inspirational pub which in the opinion of the judges has reached the benchmark standard which others should aim to achieve, within Ireland.
Marketing Campaign of the Year – Irish Pub
Winner: The Bridge 1859
Awarded to the Irish Pub, who in the opinion of the judges, created the most effective marketing campaign such as a new opening, re-launch, promotion or event.
Innovation Award
Winner, Beverage: WineLab Winner, Technology: Focal Media
Awarded to the supplier, who in the opinion of the judges, provides the most innovative, product or service that demonstrates real value, benefit and purpose.
Irish Pub Manager of the Year
Winner: Lukasz Kuzian, Trinity Bar
Awarded to the Bar Manager, who in the opinion of the judges, demonstrates the best understanding of the qualities required to be the best amongst his/her peers.
Irish Pub of the Year
Winner: Olde Blind Dog, Atlanta
Awarded to the Irish Bar, who in the opinion of the judges, epitomises the very essence of what makes an Irish Pub the best in its class, from design to customer service.
Lifetime Achievement Award
Winner: Louis Fitzgerald
Awarded to the person, who in the opinion of the judges, has made the most outstanding contribution to the drinks sector.
Supplier of the Year
Winner: Pallas Foods
Awarded to the supplier who, in the opinion of the judges, has excelled in the services they supply to Irish Pubs.